2010. szeptember 27., hétfő

Sárközi nyaksi.


Az első és lehet, hogy nem az utolsó. Nagyon jó volt fűzni!

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Mónika!
Ne haragudj, hogy itt írok, de nem találtam e-mail címet. A nyaksiban a soroknak mindig ugyanabba az irányba kell csavarodniuk. Ezt úgy tudod elérni, hogy minden sort balról fűzöl, és mindig jobbról öltesz a választó szembe (ha jobb kezes vagy így kényelmes). Tehát minden sor végén meg kell fordítani a nyaksidat. Egyébként a színek összhangja nagyon szép, én még nem mertem színeshez hozzálátni!!

Beödőkné Mónika írta...

Kedves Panka! Az e-mail címem a teljes profil oldalon a címtárban megtalálod. Köszönöm szépen az észrevételedet. Legközelebb megpróbálkozom így fűzni. Az az igazság, hogy egy régi nyaksi alapján fűztem és mivel leírásom nem volt hozzá így hagyatkoztam csak a látottakra. Nagyon köszönöm az észrevételedet, remélem a gyöngyfűző táborban találkozunk jövőre.

Unknown írta...

Én is remélem, hogy találkozunk. Nagyon béna vagyok :S, de sehogy nem férek hozzá az e-mail címedhez. :S Elküldhetnéd ide nekem, oké? pankacs@gmail.com

Emese Szepesi írta...

Azt szeretném megkérdezni, hogy hol találok nyaksi mintát és pár tippet az elkészítéshez? A szalagos változat érdekelne.
Gyönyörü!
Emese